A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

АЛЗАМЕД

5 mg
Форма
Филм-обложена таблета
Активни супстанци
Донепезил
Комерцијален образец
28 филм-обложени таблети
Категорија на лекување
Лекови за употреба кај деменција
SPC
PDF

АПФЕКТО

% 0.1
Форма
Капки за око, суспензија
Активни супстанци
Непафенак
Комерцијален образец
5мл Капки
Категорија на лекување
Офталмология
SPC
PDF

АПФЕКТО

% 0,3
Форма
Капки за око, суспензија
Активни супстанци
Непафенак
Комерцијален образец
5 мл Капки
Категорија на лекување
Офталмология
SPC
PDF

АРИСТА

5 mg
Форма
Филм-обложени таблети
Активни супстанци
Тадалафил
Комерцијален образец
14 филм-обложени таблети
Категорија на лекување
Средства за третман на еректилна дисфункција
SPC
PDF

АРИСТА

20 mg
Форма
Филм-обложени таблети
Активни супстанци
Тадалафил
Комерцијален образец
4 филм-обложени таблети
Категорија на лекување
Средства за третман на еректилна дисфункција
SPC
PDF

АРТРОКОЛ

100 mg/2 ml
Форма
Раствор за инјектирање
Активни супстанци
Кетопрофен
Комерцијален образец
5 Ампули, 10 Ампули
Категорија на лекување
Нестероидни антиинфламаторни лекови
SPC
PDF

АРТРОКОЛ

% 2,5
Форма
Гел
Активни супстанци
Кетопрофен
Комерцијален образец
45 g Гел
Категорија на лекување
Мускулно-скелетниот систем
SPC
PDF

БРИТИЛ

1 %
Форма
Капки за очи, суспензија
Активни супстанци
Бринзоламид
Комерцијален образец
5 ml Капки
Категорија на лекување
Офталмологија
SPC
PDF

ВЕНТАКОРТ

100 mcg
Форма
Аеросол за инхалација дозиран
Активни супстанци
Салбутамол
Комерцијален образец
1 канистер 200 дози
Категорија на лекување
Бронходилататор
SPC
PDF

ДОРАМИЦИН

3.000.000 IE
Форма
Филм-обложени таблети
Активни супстанци
Спирамицин
Комерцијален образец
10 Таблети
Категорија на лекување
Антибактериски
SPC
PDF

ДУСКОНАЛ РЕТАРД

200 mg
Форма
Капсули
Активни супстанци
Мебеверин гидрохлорид
Комерцијален образец
30 Капсули
Категорија на лекување
Лекови за третман на функционални нарушувања на гастроинтестиналниот тракт
SPC
PDF

ЕТАЦИД

0,05 %
Форма
Спреј за нос, суспензија
Активни супстанци
Мометазон фуроат
Комерцијален образец
Шише 18 g / 140 дози
Категорија на лекување
Респираторниот систем
SPC
PDF