WM ќе биде „исцелителен лек“ за Вашата кариера


 
Сакаме да вклучиме талентирани лица, кои ги почитуваат Вредностите во семејството на WM при процесот на селекција и вработување, како и да ги одржуваме и развиваме постоечките талентирани лица во согласност со нашата стратегија. Во овој момент, транспарентно управуваме со процесот на селекција и вработување, имајќи ги предвид индивидуалните способности на кандидатите и потребите на компанијата.


Кариерни можности за професионалци

Целта ни е не само да ги измериме перформансите на оние кои работат во WM, туку и да ги процениме нивните способности и постојано да го одржуваме напредокот преку YOGA (Анализа на напредок базирана на способности), што е еден од резултатите на нашиот Стратешки проект WMOVE, кој го подготвивме во 2021 година.

 


Кариерни можности за стажанти

Ги подготвуваме програмите за идните кандидати во WM, кои сè уште не дипломирале, да го учат бизнисот директно во фабрика. За време на подготовките на младите и талентирани луѓе за деловен живот, им обезбедуваме учење преку забава, како и продолжување на нивниот пат без да ги загубат иновативните перспективи.


Има можност за работа за вас
во World Medicine.

Прегледајте сега